Jakou podobu mohou mít reklamní tužky

Tužka, ať už obyčejná, tak i neobyčejná, tím máme samozřejmě na mysli propisku, fixu nebo pastelku, se může velmi snadno stát reklamním předmětem, který propaguje výrobky, služby, ale i životní styl. Nápis nebo symbol či logo na tužce vám může připomenout některé významné životní události, které vás spojují s vašimi přáteli a blízkými.

barevné pastelky

Jedeme na vodu – připadá vám, že dovolená u moře je pro vás již příliš „okoukaná“ a rádi byste zkusili nějaké dobrodružství s dobrým koncem? Uspořádejte pro vaše kamarády vodáckou výpravu, naše země má v tomto směru jisté výhody, protože je tu celá řada říčních toků, kde se vám bude líbit, a kde můžete prožít mnoho zajímavých situací. Ať už je to na Vltavě, na Lužnici, na Sázavě či na Berounce, plavba na kánoi nebo na raftu vám nabízí mnohem víc, než pouhé plácání se na nafukovacím lehátku u mořského pobřeží. Při této příležitosti můžete vaše blízké obdarovat tričky a kšiltovkami s potiskem a přidat k tomu reklamní tužku s logem vaší výpravy. A možná, že vás za pár let někdo potká a zeptá se, zda chystáte podobnou akci, protože si na tu první vzpomněl díky tužce, kterou stále u sebe nosí spolu se svými diáři.

barevné tužky

Jedeme na hory báječnou dovolenou můžete prožít i v zimním období a podobné tematicky zaměřené předměty s potiskem si můžete nechat zhotovit i pro týdenní pobyt na horské chatě. Každá zajímavá akce tohoto typu přináší lidem kolem vás mnoho radosti a na takovéto okamžiky se v životě nezapomíná. Možná si vaši přátelé ani nevzpomenou, jaké dárky dostali pod vánočním stromkem před pěti lety, ale zcela určitě si vybaví, že jste pro ně uspořádali pobyt v Jizerských horách, že tehdy napadl metr prachového sněhu, a že jste jim také darovali propisku a spolu s ní i šálu nebo zimní čepici s potiskem. V životě si totiž pamatujeme zejména ty nejúžasnější události, které nás něčím příjemně překvapily.