Jedinečný zážitek v oblasti masáží

Erotické masáže jsou stále populárnějším druhem masáží, které se lidé naučili navštěvovat. Nejde o pouhé sexuální uspokojení, jak by se na první pohled mohlo zdát. Jde o skutečnou masáž, která je často zakončena vyvrcholením klienta. Je to dáno tím, že jde o masáž těla, včetně intimních partií. To vám v žádném jiném masážním salonu nenabídnou, a od toho jsme tady my. Náš salon má dvě pobočky a několik velmi zkušených masérek, které ví, kam kdy sáhnout. Díky tomu můžeme nabízet několik druhů masáží, ze kterých si můžete vybrat, které navštívíte.

masáž muže

Nabízíme
– Full body masáž
– Body-to-body masáž
– BDSM masáž

Pokud máte rádi BDSM, určitě si u této masáže přijdete na své. Nikdy jste na takové masáži nebyli, a nemáte zkušenosti ani s těmi klasickými erotickými masážemi? U nás v salonu si rychle zvyknete na to, že tyto masáže jsou velmi příjemné, a navíc prováděné krásnými ženami. Ty vás mohou masírovat v prádle, či bez.

BDSM pomůcky

Jak to vypadá po příchodu?
Lidé, které nemají s tímto druhem masáží žádné zkušenosti, mají strach, že se něčím ztrapní. Tyto obavy jsou zcela zbytečné, protože všechno, co se zde odehrává, je mezi námi a klientem. Zaručujeme naprostou diskrétnost, hygienu, čistotu a zdraví. Jednoduše si zarezervujte termín online a vyberte si svou masérku. Po příchodu dostanete župan, přezůvky a ručník a můžete jít do sprchy. Už v ní se můžete seznámit se svou masérkou. Poté si vás masérka odvede do masážního salonku, kde se bude věnovat pouze vám. Vámi vybraná masáž bude obsahovat přesně to, co si vyberete. Můžete se těšit na promasírování těla, na dokonalý odpočinek, zrakové vjemy, a hlavně na skvělý zážitek. Garantujeme vám, že u nás si opravdu odpočinete. Vítáme u nás muže i ženy, a dokonce i páry. Z naší strany není problém se věnovat ani párům, které se rozhodnou, že zkusí něco nového.